jump to navigation

El Puigcerdà guanya per golejada a un Barça superat per les circumstàncies. 29/01/2012

Posted by Peret in Cròniques del Club Gel Puigcerdà.
trackback

Dissabte a la nit l’equip ceretà es va assegurar la segona plaça de la classificació de la Lliga Top 6 tot amb un 8-0 tot i jugar amb un Barça que va perdre el Nord.

Un partit que va començar amb una primera part esplèndida pel Club Gel Puigcerdà on es va poder palpar la millora del rendiment de l’equip i també les clares conviccions de cara assegurar-se el segon lloc. Tot i així la qualitat del partit va decaure quan el Barça es va veure ofegat per les circumstàncies i va deixar de jugar a hoquei gel. Les expulsions van ser les grans protagonistes de la nit deixant al final del partit, 8 jugadors i 2 porters de l’equip barceloní en pista.

La primera part va començar augurant la dinàmica del partit ja que encara quedava gent que entrava a la pista que ja s’escoltaven crits de celebració de gol. Era el minut 1 quan Bastien Ribot anotava el primer de molts gols. Uns segons més tard, Peter Trokan anotava el segon gol. El tercer gol arribava de la mà de Daniel Ortega al minut 11. Durant aquesta part, es va gaudir de bon hoquei i es va no hi va haver cap mena d’aldarull ni cap expulsió sonada. Això quedava reservat per la segona i tercera part. El primer període acabava amb el marcador 3-0.

Començava la segona part i amb ella una retallada de qualitat pel que fa al partit. Així doncs les expulsions van començar a treure el cap per part dels dos equips però en aquesta part, molt més elevades per part del Futbol Club Barcelona. Al minut 13, Peter Kotlarik va anotar el quart gol del Puigcerdà i al minut 17, Juan Brabo va marcar el cinquè. Durant els últims minuts la tensió i la impotència de l’equip blaugrana es transformava en agressivitat i en alguns casos, joc brut. Per aquesta raó, Danilo Didkovsky (FCB) va ser expulsat a vestidors per duresa innecessària. Era així com el Barça es quedava sense dos dels seus homes forts ja que Pablo Muñoz es va veure incapacitat per continuar jugant a causa d’una molèstia física. Orlando Pereiro (CGP) també va ser enviat a vestidors. La segona part acabava amb el marcador 5-0.

Començava la tercera i última part i el Barça ja no controlava els seus impulsos. Al minut 7, Juan Gordo (FCB) era expulsat a vestuaris per duresa excessiva. Aquesta expulsió va ser fruit d’una de les moltes trobades violentes i multitudinàries que hi van haver a la pista durant la tercera part. Al minut 8 Peter Trokan anotava el sisè gol del Puigcerdà jugant en inferioritat numèrica. Dos minuts més tard, Trokan va repetir i va marcar el setè gol del Puigcerdà. Però, segons més tard, Peter Kotlarik marcava el vuitè i últim gol de la nit. Entre baralla i baralla es va arribar al final del partit quan es va organitzar una batalla multitudinària entre tots dos equips veient-se involucrats també els jugadors de la banqueta. Després d’aquesta baralla van ser expulsats a vestidors Mac Ravetllat, Joan Cucurell, Jan Ordoñez i Ramon Morer per part del Club Gel Puigcerdà i per part del Futbol Club Barcelona Daniel Medrano, Alejandro Urgelles, Toni Vaaja i Victor Paredes. El partit acabava amb un marcador que deixava clar qui era el segon classificat: 8-0.

Un partit que prometia i del qual se’n esperava qualitat i emoció es va convertir en un recital de joc brut, desesperació i joc brut. El Barça va perdre el seny i es va consumir en la seva desesperació. Les expulsions que es feien anaven minvant les possibilitats de defensar-se dignament. Pel que fa al Puigcerdà, cal dir que va mantenir la serenor fins que també va caure en el joc del Barça.
La setmana que ve el Puigcerdà s’enfronta a l’Aramón Club Hielo Jaca que va perdre contra el Txuri Urdin dissabte al vespre.